Vi har en vinnare i bildtävlingen

Vi har en vinnare i bildtävlingen

Tack för alla fina insatser och bidrag till vår bildtävling som nu är avgjord. Vi har sett har sett färdigheter och kreativitet lysa igenom i samtliga inskickade bidrag, och det är tydligt att ni har lagt ner tid och ansträngning för att illustrera hur det är att leva med RLS och hur sjukdomen påverkar våra liv.

läs mer
Bildtävling

Bildtävling

Vi utlyser en tävling som går ut på att illustrera hur det är att leva med RLS och hur sjukdomen påverkar våra liv. Syftet är att öka medvetenheten om sjukdomen RLS. Skicka ditt bästa förslag till oss senast 1 oktober 2023.

läs mer
Fullsatt möte i Göteborg 26 april

Fullsatt möte i Göteborg 26 april

Onsdag 26 april strömmade över hundra hoppfulla RLS-sjuka genom Sahlgrenska sjukhusets entré i Göteborg, och letade sig fram till aulan Hjärtat, som snart blev fullsatt. RLS-förbundets ordförande Sören Berg låg hemma i covid, så Emma Jacobsson, mötets arrangör, och kvällens gäst, läkaren Sven Svedmyr hjälptes åt med att presentera hans power point-information om sjukdomen och om RLS-förbundet.

läs mer
Stockholmsgruppen 23 november

Stockholmsgruppen 23 november

Den 23 november hade Stockholmsavdelningen inbjudit till digitalt dialogmöte. Ett femtontal hade hörsammat inbjudan. Diskussionen, som pågick nästan två timmar, handlade mest om doseringar och behandlingar. Ungefär som telefonfrågorna alltså - men med skillnaden att...

läs mer

RLS-Förbundets folder

RLS-Förbundets folder kan beställas kostnadsfritt via telefon 08 – 21 96 20 (Föreningshuset) eller via brev till RLS-Förbundet, c/o Föreningshuset, Lumaparksvägen 7, 120 31 Stockholm eller via epost info@rlsforbundet.se. (RLS-förbundet hette tidigare WED-Förbundet.) Du kan också ladda hem foldern och skriva ut den på din egen skrivare genom att klicka på bilden nedan.

Ladda hem foldern här