Studiecirkel om WED/RLS

Studiecirkel om den neurologiska sjukdomen WED/RLS startar torsdagen den 16 mars 2017 i ABF-huset i Falun. Cirkeln, som äger rum vid fyra tillfällen, har WED/RLS-boken ”Ett liv med rastlösa ben och dålig sömn”, som utgångspunkt.

På kursen diskuteras symtom och behandling samt deltagarnas egna upplevelser om den neurologiska sjukdomen Willis-Ekbom Disease, WED, även kallad Restless Legs Syndrom, RLS. Kursledare är Sören Hallberg, som själv är drabbad och mycket kunnig i ämnet.

WED-Förbundet och ABF Falun arrangerar fyra studiecirkelträffar för alla som är intresserade av sjukdomen, drabbade och icke drabbade, WED-medlemmar och icke medlemmar.
WED/RLS-boken ”Ett liv med rastlösa ben och dålig sömn” kan köpas på plats och kostar egentligen 250 kronor. Men för dig som deltar och är WED-medlem, så kostar boken bara 100 kronor. Deltar du, men är inte WED-medlem, så får du dock 50 kr i rabatt och betalar då endast 200 kr för boken.

Kurstillfällen

Torsdagar: 16/3, 23/3, 30/3 samt 6/4 klockan 18.00-20.30.

Plats

ABF i Falun på Stigaregatan 7

Kostnad

Studiecirkeln är gratis, men har du inte WED/RLS-boken bör du köpa den!
Du kan köpa den av ABF i Falun eller av kursledaren, Sören Hallberg, vid första studiecirkelträffen, då du får köpa den rabatterad.

Kursledare

Sören Hallberg, WED/RLS-kunnig

Anmälan

Du anmäler dig senast den 13 mars telnr: 023-220 70, ABF i Falun.

 

Välkommen!