Ny möjlighet att delta i digitala samtalsmöten

Första provomgången blev bra

I december 2020 bjöd vi in till digitala samtalsgrupper, se nedan. Över 50 medlemmar anmälde intresse, och 6 möten genomfördes. Som ett extra stöd medverkade doktor Kurt Hedlund, pensionerad specialist i allmänmedicin med egen erfarenhet av RLS. Praktiskt taget alla deltagare tyckte att det blev mycket givande.

Nu kan du anmäla intresse att delta i en ny omgång

Nu planerar vi att genomföra något eller några nya möten innan sommaren och kanske ytterligare något/några möten senare. I första hand vänder vi oss nu till medlemmar som inte deltog i något av de förra mötena.

Datum och tider är ännu inte fastställda. Skicka en intresseanmälan (inte bindande) till Kjell Klasson, kjell.klasson73@gmail.com så återkommer vi mer mer information.

Alla medlemmar är välkomna att delta, utan kostnad. (Om du inte redan är medlem så går det lätt att ordna. Klicka här.)

Inbjudan från december 2020

WED/RLS har inte varit den mest framträdande sjukvårdsfrågan i år. Men våra svårigheter finns kvar även när andra problem blir mer akuta, och förbundets arbete har gått vidare. Vi har bland annat fortsatt att bevaka kunskapsutvecklingen, modernisera tidningen och vidareutveckla hemsidan.

Traditionella informations- och samtalsmöten har tyvärr inte gått att genomföra. Därför vill vi nu bjuda in till digitala möten:

I mindre grupper kan vi tala om våra sjukdomsupplevelser och dela erfarenheter. En samtalsledare kommer att hålla i mötet och även kunna svara på en del frågor, men det blir samtal snarare än föreläsningar. Man deltar från sin dator, läsplatta, smarta telefon eller telefon utan bild.
Tekniken är ganska enkel. Det krävs ingen avancerad utrustning eller installation. Men som alltid finns det en tröskel innan man lärt sig, så den som vill kan få individuell starthjälp per telefon. Avgiftsfritt för medlemmar.

Vi tänker starta någon gång efter helgerna. Anmäl ditt intresse (inte bindande) per e-post till Olle i styrelsen på hans e-postadress wedholm601@gmail.com så snart som möjligt, så hör vi av oss om detaljerna när det blir dags!

Styrelsen önskar Gott Nytt År!
Sören Berg, ordförande

RLS-Förbundets folder

RLS-Förbundets folder kan beställas kostnadsfritt via telefon 08 – 21 96 20 (Föreningshuset) eller via brev till RLS-Förbundet, c/o Föreningshuset, Lumaparksvägen 7, 120 31 Stockholm eller via epost info@rlsforbundet.se. (RLS-förbundet hette tidigare WED-Förbundet.) Du kan också ladda hem foldern och skriva ut den på din egen skrivare genom att klicka på bilden nedan.

Ladda hem foldern här